Türkçe Kursu Kayıt İşlemleri

Ücretler:

1. Kurs ücretleri her bir kur için 800 TL’dir. Kur ücretinin tamamı peşin alınacaktır. Ön kayıt yaptıran öğrencilere kurs ücretiyle ilgili ödeme bilgileri gönderilecektir.

2. Seviye tespit sınavı sonucunda öğrencinin hangi kurdan başlayacağı belirlenecektir. Daha önceden herhangi bir kurumda eğitim almış olan öğrenciler belgelerini sunarak bir üst kurdan eğitime başlayabilir. Sınava girmeyen öğrenciler A1 kurundan eğitime başlayacaktır.

3. Kurs ücretine ders materyalleri de dahildir. Ders kitaplarını öğrenciler TÖMER’den alacaklardır. Şehir dışındaki öğrencilere ise kargoyla ulaştırılacaktır.

Sorulanız için 0535 461 95 93 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

İBAN: TR 16 0001 5001 5800 7304 0760 83

Banka Adı: VAKIFBANK

Hesap Adı: "Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma" ya da "KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ Dil Öğretimi Uygulama"

Yukarıdaki banka hesabına kurs ücretini yatırınız.

1. Kişisel bilgilerinizi “Adınız, Soyadınız, Kimlik numaranız, Mail Adresiniz, Telefon numaranız, Adresiniz” maile yazınız.
  2. Kimlik/pasaportunuzu ve banka dekontunu taratarak tomerkilis@gmail.com adresine mail atınız.

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2021